sitebericht

Nieuwegein, 23 september 2011 - geplaatst door admin in: nieuws,VAPD | Tags:

27 september 2011: Vanaf najaar 2011 gaat VAPD (Van Anraad Pensioendiensten) van start. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang; aan deze internetsite wordt op dit moment dan ook hard gewerkt!

VAPD is het nieuwe label voor pensioenadvies van Van Anraad Assurantiën | Pensioenen uit Nieuwegein. We adviseren werkgevers over hun pensioenregeling, maar ook consumenten over pensioengerelateerde zaken. Verder gaan we totale financiële planning aanbieden. Onze belangrijkste doelstelling is om pensioen weer “leuk” te maken, voor alle betrokkenen. In alle gevallen is de advisering volkomen objectief en is er geen sprake van beloning door verzekeraars.

(c) Mr. Edwin van Anraad CPL - powered by WordPress and TheBuckmaker