hoe werken we voor u?


Wij hebben een werkwijze waarmee we denken u het beste van dienst te kunnen zijn. Bovendien vinden we het zelf erg prettig werken. We leren u graag eerst kennen, voordat we daadwerkelijke aan de slag gaan voor u. We kunnen bij u of bij ons – of in het midden – afspreken! En als er een grote afstand te overbruggen is, de agenda’s het vereisen of een virus fysieke afspraken onmogelijk maakt, dan kunnen we altijd nog in gesprek via videoconference.

een goed gesprek
Onze dienstverlening begint altijd met een goed gesprek. Als dan blijkt dat we bij elkaar passen, en onze diensten passen bij uw bedrijf, dan gaan we verder. We inventariseren uw wensen en doelstellingen, uw kennis en ervaring op de gebieden waarop u geadviseerd wilt worden, uw risicobereidheid en zeker ook uw financiële situatie. Deze inventarisatie is de basis voor ons advies…

samenwerking
Zo groeit een mooie samenwerking tussen u en ons. Ook na de adviesfase blijft deze bestaan, we zullen uw belangen blijven dienen. Door bijvoorbeeld de pensioenregeling en andere employment benefits te beheren, deze toe te lichten aan uw medewerkers en periodiek zaken met u af te stemmen. U kunt deze zaken met een gerust hart aan ons overlaten, we nemen graag uw zorgen hierover uit handen!

kosten
Bij aanvang van de samenwerking maken we met u afspraken over de kosten van onze dienstverlening. Deze kosten staan los van de kosten en premies die u betaalt voor de voorzieningen en verzekeringen. Op deze manier betaalt u ons alleen voor de werkelijk verrichte werkzaamheden. Verder zorgt deze directe beloning ervoor, dat we geen financiële banden hebben met verzekeringsmaatschappijen of banken, en u dus werkelijk onafhankelijk kunnen adviseren. U staat centraal bij ons!

dienstenwijzer
Als u meer wilt weten over hoe ons kantoor werkt (werkwijze, onafhankelijkheid, opleidings- en beloningsbeleid) dan kunt u hier onze dienstenwijzer downloaden.