Onze maatregelen tegen verspreiding van het Coronavirus

Het hele land moet zich aanpassen aan het coronavirus. Ook wij bij VAPD. Maar wij blijven de best mogelijke service verlenen. Daar kunt u op rekenen. We zetten onze kennis in en helpen u graag verder. Iets meer afstandelijk, maar wél met een persoonlijke touch.

Uiteraard draagt ons kantoor graag bij aan de oproep van de overheid om fysieke contacten tussen medewerkers en relaties en tussen medewerkers onderling zoveel mogelijk te voorkomen. Ons kantoor heeft daarom de volgende maatregelen genomen:

  • Een deel van onze medewerkers werkt vanuit huis. Het kan zijn dat je één van onze collega’s te spreken krijgt die op dat moment met zijn of haar jonge kinderen in één ruimte is. Wij hopen dan ook op je begrip voor eventuele achtergrond geluiden die normaal gesproken niet te horen zijn op kantoor of voor een iets lagere kwaliteit van de telefoonverbinding. We hebben een schema gemaakt voor een minimale kantoorbezetting;
  • waar mogelijk proberen wij contacten met onze relaties per mail of telefoon uit te voeren;
  • voor adviesgesprekken die geen fysieke aanwezigheid in één ruimte vereisen, maken we gebruik van een online vergadersysteem. Toch een beetje face-to-face dus.

We zijn dus gewoon bereikbaar. Doordat niet alle collega’s fysiek aanwezig zijn kan de afhandeling van vragen soms iets langer duren. Wij proberen dit uiteraard tot een minimum te beperken.

We hopen dat je begrip hebt voor de door ons genomen maatregelen. Heb je vragen of opmerkingen, laat ons dit dan weten. Je kunt hiervoor het mailadres info@vapd.nl gebruiken.