Moldex-Metric AG & Co. KG


Roman Skov (Branche Manager) over ons:

De sociale zekerheidssystemen in Europa zijn aan grote veranderingen onderworpen. Als onderneming met kleinere business units in deze landen is het een uitdaging om overzicht te behouden wat juridisch moet, en wat vrijwillig aangevuld mag worden.  Op het gebied van pensioen voor onze medewerkers heeft VAPD ons zeer vakkundig maar zeker ook pragmatisch geadviseerd!

Wij over Moldex-Metric AG & Co. KG:

Over de hele wereld vertrouwen professionals uit de industrie en handel op de betrouwbare adem- en gehoorbeschermingsproducten van Moldex.

Op acht locaties in Europa ontwikkelen, produceren en verkopen ruim 450 medewerkers persoonlijke beschermingsmiddelen volgens Europese normen.

Bij Moldex staat de gebruiker centraal. Daarom letten ze bij alle producten op gebruiksgemak, hoog draagcomfort en een aantrekkelijk design. Handelspartners waarderen hun flexibiliteit en servicegerichtheid.

Om hun leidende marktpositie verder uit te bouwen, werken zij met teamgeest, creativiteit en verantwoordelijkheidszin aan de uitdagingen van nu en de toekomst.